Premierul Ludovic Orban a participat, împreună cu ministrul Economiei Virgil Popescu și alți membri importanți din partid, la inaugurarea unui complex turistic care a fost reabilitat de Mohammad Murad, desi acesta la criticat cu privire la masurile de siguranta COVID-19.

Mai multe informatii puteti gasi aici sau mai jos:

„În urmă cu doar o lună, Murad, în calitate de președinte al Federației Patronatelor din Turism, îl taxa dur pe Orban din cauza măsurilor luate în segmentul Horeca, în contextul crizei COVID-19:

„Vă spun informaţii din interiorul Guvernului: premierul şi ministrul Marcel Velea au fost de acord să deschidem. Dar Nelu Tătaru (ministrul Sănătăţii) şi Raed Arafat nu. Şi nimeni nu se pune acum cu medicii. Le place să fie la comandă, dar nu vor câştiga nimic dacă amână deschiderea cu 2 săptămâni, decât dacă se inventează un vaccin între timp. Ludovic Orban, în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu. Eu am 10 meserii pe care ştiu să le fac dacă nu mai sunt patron, dar el nu ştie să facă nimic, dacă nu mai e premier”, declara Mohammad Murad, pe data de 11 iunie, citat de Adevărul.ro.

Două săptămâni mai târziu, Murad anunța că va candida la Primăria Constanța:

„Sunt candidat, dar nu sunt al unui partid, momentan. Dacă se schimbă lucrurile în PNL, s-ar putea să fiu. Voi candida sigur. Momentan sunt independent şi voi anunţa paşii şi proiectele următoare când voi inaugura complexul”, a declarat Murad citat de Adevărul.ro.”