Fanii festivalului vor avea ocazia să vadă, în premieră, pe Youtube, spectacolele susținute de artiștii care au urcat pe scena principală în cei cinci ani și care nu au mai fost difuzate până acum: Armin van Buuren 2015, Afrojack, hardwell, Timmy Trumpet, Don Diablo, Scooter și alții.

În cele patru zile în care participanții la cel mai mare eveniment din România ar fi trebuit să vină la Cluj în 2020, organizatorii UNTOLD vor să ofere o experiență unică. Astfel, în perioada 30 iulie- 2 august, fanii evenimentului de la Cluj pot fi împreună – însă de data aceasta mediul virtual – alături de artiștii care au urcat în ultimii cinci ani pe scena principală a festivalului. 

„Cele mai intense experiențe și cele mai frumoase povești, trăite și scrise împreună, în ultimii 5 ani la UNTOLD vor fi celebrate în perioada festivalului – 30 iulie – 2 august 2020. În acest an, cele 4 nopți pline de magie se vor petrece în mediul virtual, unde fanii vor simți din nou spiritul de festival și vor putea dansa împreună pe vibrația speranței, a prieteniei și a dragostei”, spun organizatorii.

Sursa: republica.ro