Fotografie de Leo Cardelli pe Pexels.com

O soferita din SUA a reusit sa ajunga cu Hyundai Elantra la numarul incredibil de 1,6 milioane de km. Soferita se ocupa cu livrari de piese auto asa ca schimba uleiul o data la doua saptamani.

Mai multe informatii despre aceasta stire pe promotor.ro sau mai jos:

„Șoferița se ocupa cu livrările de piese auto așa că schimba uleiul o dată la două săptămâni, perioadă în care parcurgea aproximativ 7.6oo de mile (circa 12.200 de km). Schimburile regulate ale uleiului sunt un factor cheie ce determină o durată de viață lungă a unui motor.

Hyundai Elantra la mâna a doua costă 11.550 de euro

Am vrut că vedem cât costă un astfel de exemplar la mâna a doua, pe cel mai mare site cu mașini rulate, și am aflat că doar 4 exemplare rulate există în toată România. Un model asemănător cu cel al șoferiței din SUA costă la noi în țară (în București chiar) 11.550 de euro. Este fabricat în anul 2015, are un rulaj de 112.800 de km, motor pe benzină de o capacitate cilindrică de 1.591 cm3 (132 CP), conectat la o cutie de viteze automată.

Despre modelul Hyundai Elantra

Hyundai Elantra este o mașină compactă fabricată începând din anul 1990 de către producătorul sud-coreean Hyundai. Elantra a fost inițial comercializată ca Lantra în Australia și în unele piețe europene. Acest lucru a dat naștere unui conflict cu alți producători auto, iar denumirea a fost standardizată drept „Elantra” la nivel mondial din anul 2001 (cu excepția Coreei de Sud).

A șaptea generație Elantra, care va fi lansată pentru anul model 2021, a fost dezvăluită pe 17 martie 2020 în West Hollywood, SUA. Numele de cod este CN7. Noua Elantra aduce un nou limbaj de design, revenind la un look de berlină sport mai lungă și mai lată.”