Fotografie de Rene Asmussen pe Pexels.com

Doamna director adjunct, Ruxandra Simion, neaga ca angajarii ar fi facut vreo lucrare. Sefa lor: „Sunt acolo pentru altceva”

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Lucrările de la viitorul muzeu al Copiilor din bulevardul Decebal, despre care Libertatea a mai scris vineri, au fost începute de angajații PROEDUS, centrul de proiecte educaționale al Bucureștiului, deși instituția are contract de 100.000 euro cu o companie care să facă renovarea. Oficial, primăria neagă că angajații ar fi făcut vreo lucrare, dar există inclusiv o imagine cu aceștia îmbrăcați de muncă fizică!

PROEDUS este centrul de proiecte educaționale și sportive al Muncipiului București, finanțat din subvenții de la bugetul local al Capitalei și fonduri proprii.

În această vară au început lucrările la noul Muzeu al Copiilor din București, lucrare ce va fi amplasată în Bulevardul Decebal numărul 11, la primul etaj al clădirii și la mezanin.

Încă din iulie, pe la cele 4-5 intrări în blocul comunist de pe artera proaspăt renovată s-a lucrat la decupat tavane false, înlocuirea acestora, zugrăvit, curățenie.”