Fotografie de Sebastian Voortman pe Pexels.com

In seara de 08.08.2020 patronii cluburilor au pus imnul Romaniei ca protest cand s-au inchis la ora 23:00. „Nu noi, Guvernul va inchide.”

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Înainte să se dea stingerea, pe faleza din Costinești nu aveai loc să arunci un ac, iar la un moment dat oamenii au încins și o horă, ignorând complet recomandările de distanțare socială, după cum se poate observa pe imaginile transmise de un turist ziarului.

Acesta a mai povestit că masca de protecție era un accesoriu rar văzut în stațiune, iar cei care îl purtau erau ironizați de alți.

Înainte de momentul închiderii de la 23.00, prevăzută de lege, patronii și-au „pregătit” clienții, cerându-și scuze și dând vina pe autorități pentru măsura care le întrerupe distracția. 

Un DJ și-a încheiat sesiunea cu inmul României. „Cam asta a fost ultima melodie. Nu avem încotro, trebuie să închidem o dată cu toată stațiunea. Ne cerem scuze pentru asta, dar nu vrem să ne punem rău cu Guvernul”. Scena s-a repetat la majoritatea teraselor, unde s-a pus „Deșteaptă-te române”, iar patronii au dat vina pe autorități pentru întreruperea programului.

La discoteca Tineretului, turiștii au mai rămas în fața localului și au protestat față de închiderea localului și au strigat „Nu plecăm”. Până la urmă, forțele de ordine au reușit să îi convingă să plece.”