Fotografie de Tobias Dziuba pe Pexels.com

Simon Property Group Inc. doreste sa inchirieze spatiile comerciale ramase goale din mall-uri. Aceasta afacere vine cu avantaje importante pentru ambele parti implicate.

Informatii preluate de pe zf.ro, mai multe detalii mai jos:

„Simon Property Group Inc, cel mai mare proprietar de mall-uri din SUA negociază cu gigantul Amazon, pentru închrierea spaţiilor comerciale rămase goale. Acestea vor fi transformate de Amazon în facilităţi logistice, scrie foxbusiness.com

Această afacere vine cu avantaje importante pentru ambele părţi implicate. Pentru Amazon, amplasarea unor facilităţi logistice în zonele rezidenţiale s-ar traduce în creşterea vitezei de livrare a produselor comandate de diferiţi clienţi, în timp ce Simon Property ar câştiga în urma acestui deal un chiriaş permanent al proprietăţilor sale.

Încă nu este clar câte astfel de locaţii va câştiga Amazon şi nu este exclus ca negocierile să eşueze, potrivit reprezentanţilor celor două companii.

Simon Property nu este singurul proprietar de mall-uri care încearcă să colaboreze cu Amazon în acest fel, existând inclusiv mall-uri care închiriază spaţii de parcare pentru flotele auto ale gigantului din e-commerce, folosite pentru realizare livrărilor.

„În contextul pandemiei, această transformare a rămas singurul lucru inteligent de realizat” a declarat Camille Renshaw, CEO-ul unei firme de brokeraj din real-estate.”