Conform Lucian Romascanu, purtatorul de cuvand al PSD, si Marcel Ciolacu, seful partidului, motiunea de cenzura va fi depusa luni

Sursa informatiei este spotmedia.ro, mai multe detalii mai jos:

„Cei doi au infirmat astfel informațiile apărute în presă marți, potrivit cărora depunerea moțiunii urma să fie amânată.

”Nu s-a schimbat cu nimic decizia pe care am anunțat-o, că depunem moțiunea la mijlocul lunii august. Nu există nicio decizie care să schimbe această hotărâre a PSD, deci probabil că cel târziu luni vom prezenta această moțiune în Parlament”, a spus Romașcanu la Antena3.

”Am văzut tot felul de știri cum că s-ar anula, cum că s-ar amâna, nu este cazul. Acest guvern trebuie să plece și trebuie să plece repede, pentru că răul făcut este deja prea mare”, a adăugat el.

La rândul său, liderul interimar al social-democraților, Marcel Ciolacu, a anunțat că moțiunea de cenzură va fi depusă luni.

”PSD va depune moțiunea de cenzură pe 17 august, considerăm că e timpul să plecați acasă sau la pușcărie, în funcție de faptele fiecăruia”, a declarat, în Parlament, Marcel Ciolacu.”