Contestatia la candudatura lui Cristian Popescu Piedone a fost respinsa de catre Tribunalul Bucuresti, candidat independent la Primaria Sectorului 5.

Sursa informatiei este site-ul libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Judecătorii de la Tribunalului București au menținut decizia omologilor de la Judecătoria Sector 5 și au respins contestația contracandidatului lui Cristian Popescu-Piedone, Cătălin Stochiță, cel care punctase că cele două condamnări ale acestuia sunt incompatibile cu scaunul de edil.

Era vorba de două dosare (unul încheiat, altul cu decizie în prima instanță) în care Piedone fusese condamnat, plus alte dosare în care lui Piedone i se confiscaseră inclusiv 50 de cartușe glonț.

Victoria lui Piedone a apare deja pe pagina oficială a Tribunalului București de pe portal.just.ro, unde afost publicată decizia favorabilă candidaturii lui Piedone.

“Cristian Popescu Piedone este, oficial, primul candidat pentru alegerile locale din București”, se arată în comunicat. “Candidatura sa, alături de lista consilieri depusă, a fost validată, după ce au fost soluționate contestațiile. Hotărârea Tribunalul București, care a respins contestațiile formulate, este definitivă”. „