Alianta USR-PLUS a transmis sesizari la DNA si las Directia Generala de politie a Municipiului Bucuresti, acuzand „fabrica de semnaturi false” in beneficiul PSD.

Informatii preluate de pe spotmedia.ro, mai multe detalii mai jos:

„Reprezentanţii alianţei susţin că datele unor oameni cu condiţii precare ar fi utilizate de funcţionari din primării pentru listele de susţinere a candidaturii depuse la Autoritatea Electorală de Gabriela Firea şi de primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

Atât fostul ministru Vlad Voicuescu, cât şi consilierul general USR Octavian Berceanu distribuie un filmuleţ în care persoane care par a fi funcţionari în primărie completează liste de semnături şi discută despre volumul mare de lucru.

”Asa se fură la localele 2020! Share masiv! Folosirea ilegală a datelor cu caracter personal în procesul electoral a devenit o practica tolerată de AEP, DNA si DIICOT.

Datele oamenilor cu condiţii precare ajung la funcţionarii publici organizaţi în grupuri infractionale, care le falsifică semnăturile şi le folosesc pe listele depuse la Autoritatea Electorală”, afirmă Berceanu în cea mai recentă postare pe Facebook pe acest subiect, el prezentând şi o înregistrare privind modul în care sunt falsificate semnăturile.”