Fotografie de Nima Ashkbari pe Pexels.com

„Sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Ramnicu Valcea, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au efectuat doua perchezitii domiciliare.”

Informatii preluate de pe adevarul.ro, mai multe detalii mai jos:

„Imobilele vizate aparţineau unui bărbat de 35 de ani bănuit de contrabandă. În urma percheziţiilor au fost descoperite şi confiscate peste 200.000 de ţigarete de contrabandă de diferite mărci şi suma de 700 de euro.

Pe baza probatoriului administrat organele de cercetare penală, s-a decis reţinerea persoanei suspectate, pe o perioadă de 24 de ore. Aceasta a fost încarcerată la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, după ce s-a stabilit că prejudiciul creat numai din taxe vamale, accize şi T.V.A. se ridică la peste 150.000 lei.

Ancheta continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Marţi, 18 august, urmează ca bărbatul reţinut „să fie prezentat instanţei de judecată pentru dispunerea de măsuri legale”.”