Fotografie de Zichuan Han pe Pexels.com

Directia de Mediu din PMB promisese sa planteze copaci in locurile lasate libere, dar acestea au fost pana la urma acoperite cu asfalt. Din pacate bordurile alveolelor au ramas la vedere.

Informatii preluate de pe spotmedia.ro, mai multe detalii mai jos:

„După o bălbâială administrativă pe care a încercat să o ascundă, Primăria Capitalei a ales să cârpească trotuarele de pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, în loc să le repare așa cum ar fi trebuit.

Despre lărgirea Șoselei Fabrica de Glucoză de la două la patru benzi s-a vorbit în București încă de prin 2010. Dar consilierii generali și primarii n-au căzut de acord asupra costurilor și modalității în care are ar trebui făcută lucrarea.

Așa că supralărgirea s-a tot amânat. Traficul din zonă a devenit, însă, din ce în ce mai intens. Și nevoia de supralărgire a șoselei a tot crescut.

Într-un final, lucrările au început abia în 2018. Și s-au finalizat pe la finele lunii iunie 2020. Întrega supralărgire a fost realizată în mandatul Gabrielei Firea.

E un proiect necesar, de care toți bucureștenii ar fi trebuit să se poată bucura. Din păcate, însă, momentan, doar șoferii au motive de bucurie, pentru că, într-adevăr, circulă acum în condiții mai bune, pe o șosea nouă și mai lată.”