Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Ungaria isi inchide granitele pentru cetatenii straini de la 1 septembrie. Iar maghiarii care se intorc in tara din strainatate vor trebuie sa stea in carantina.

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Ungaria îşi va închide frontierele pentru străini de la 1 septembrie pentru a limita creşterea numărului infectărilor cu COVID-19, iar maghiarii care se întorc în ţară din străinătate vor trebui să intre în carantină, a anunţat şeful de cabinet al premierului Viktor Orban, citat de Reuters, informează Agerpres.

De la 1 septembrie, străinii vor putea intra în ţară doar în cazuri justificate. În ceea ce priveşte cetăţenii ungari care se întorc din străinătate, Gergely Gulyas, șeful de cabinet al premierului Viktor Orban, a spus că ei vor putea ieşi din carantină numai după două teste negative la COVID-19.

Şeful de cabinet a mai spus că aceste reguli pentru combaterea pandemiei de COVID-19 vor fi în vigoare cel puţin o lună.

La o populație de 9.600.000 de locuitori, autoritățile sanitare din Ungaria au raportat, de la începutul pandemiei, 5.511 cazuri de coronavirus și 614 decese.”