Seful Inspectoratului de Politie Judetean Mures, Dumitru Biltag, a fost filmat in timp ce conducea cu peste 100km/h in localitate, potrivit politistului care se aude pe inregistrare, nici nu se opreste la semnalele celor de la Rutiera.

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, Dumitru Bîltag, a fost filmat în timp ce conducea cu peste 100 km/h în localitate și, potrivit polițistului care se aude pe înregistrare, nici nu oprește la semnalele celor de la Rutieră. Bîltag confirmă că mașina îi aparține, dar susține că nu a comis nicio abatere. IPJ Mureș spune că nu a primit niciun dosar de la Rutieră la mai bine de două luni după eveniment.

În momentul în care a realizat că are de-a face cu șeful IPJ Mureș, Dumitru Bîltag, unul dintre polițiștii din mașină, a început să filmeze aparatul radar cu telefonul și să comenteze imaginile.

Potrivit acestuia, Bîltag circula cu peste 100 de kilometri în localitate și nici nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor de la Rutieră.

”Ăla din față face dreapta, al nostru intră în depășire la domnul Bîltag, îi dă 103-105 km/h, colegul îi dă semnal de oprire și nu se oprește, uite, uite, semnalizează dreapta. Ne întoarcem după el și nu oprește la semafor, merge mai departe. Semnal făcut regulamentar, cu luminile, el e, după care își continuă deplasarea și nu oprește la semnal. Frumos!”,  se aude pe înregistrare polițistul din mașina de la Rutieră.

Dumitru Bîltag: ”E mașina mea, dar nu s-a întâmplat așa ceva” Contactat de Libertatea, Șeful IPJ Mureș recunoaște că numerele de înmatriculare din filmare sunt ale mașinii sale, dar susține că nu a încălcat nicio regulă în trafic.”