Premierul Ludovic Orban a declarat ca Nicusor Dan este singurul care poate sa invinga candidatul PSD in cursa pentru Primaria Capitalei. „Avem incredere in victoria lui Nicusor Dan”

Informatii preluate de pe pagina de Facebook Partidul National Liberal, mai multe detalii mai jos:

Premierul Ludovic Orban a declarat că Nicușor Dan este singurul care poate să învingă candidatul PSD în cursa pentru Primăria Capitalei.

„Ludovic Orban: ” Nicușor Dan este susținut de cele mai credibile și cele mai serioase partide la ora actuală, care beneficiază de sprijinul la 53-55% din opțiunile bucureștenilor. Noi susținem candidatura lui Nicușor Dan pentru că noi credem în Nicușor Dan. Pe de o parte, Nicușor Dan este singurul care poate bate candidatul PSD. Pe de altă parte, este omul care iubește Bucureștiul, care cunoaște foarte bine problemele Bucureștiului, care are cele mai bune soluții și este sprijinit de echipe extrem de competente, atât din partea Partidului Național Liberal cât și din partea USR PLUS.

Avem încredere în victoria lui Nicușor Dan. Este o victorie fundamentală pentru a readuce Bucureștiul pe drumul cel bun. În ultimii 12 ani de zile, de când Primăria Capitalei a încăput pe mâinile PSD, Bucureștiul a fost într-o involuție permanentă și aproape niciuna dintre marile probleme ale Bucureștiului nu a fost rezolvată. Ca atare, contăm pe victoria lui Nicușor Dan şi le cerem bucureștenilor să își concentreze votul pe Nicușor Dan, care este singurul candidat care poate să bată PSD.”