Alianta ii acuza pe liberali intr-un comunicat de presa ca ar fi pus pe listele de la alegerile locare pentru 6.000 de candidati care au trecut prin alte partide.

Informatii preluate de pe g4media.ro, mai multe detalii mai jos:

„Alianța USR PLUS și PNL au început un război legat de racolările de candidați de la alte partide. După ce un lider local din USR Gorj a acuzat PNL că face liste cu traseiștii intrați în USR PLUS, alianța îi acuză pe liberali într-un comunicat de presă că ar fi pus pe listele de la alegerile locale peste 6.000 de candidați care au trecut prin alte partide, iar peste 500 de candidați liberali la alegerile locale ar fi traseiști.

Mai mult, USR PLUS arată că 225 dintre candidații PNL la primării provind din PSD, iar 100 de la ALDE.

Atacurile dintre cele două partide vin pe fondul alianței din București, unde USR PLUS și PNL susțin candidați comuni la primăria generală și primăriile de sector.

Alianța condusă de Dan Barna și Dacian Cioloș cere PNL să ”oprească atacurile împotriva candidaților săi” și citează informații potrivit cărora conducerea PNL le-a cerut organizaţiilor din ţară să numere câţi candidaţi USR PLUS la alegerile locale provin din alte partide.

USR PLUS arată că ”în presă au apărut informații că Secretariatul General al PNL strânge informații despre candidații USR PLUS la alegerile locale din țară care în trecut au făcut parte din alte partide”.”