Arderea Hotelului Triumf s-a manifestat pe o suprafata de 100 de metri patrati, iar suprafata totala afectata a fost de 600 metri patrati. Podul este nelocuit si s-ar putea sa fie probleme mai mari.

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Un incendiu a avut loc la acoperișul hotelului Triumf, din Șoseaua Kiseleff nr. 12 din București, iar la fața locului au intervenit 14 autospeciale de stingere. Incendiul a fost localizat, iar suprafața totală afectată a fost de 600 de metri pătrați.

Arderea s-a manifestat pe o suprafață de 100 de metri pătrați, iar suprafața totală afectată a fost de 600 metri pătrați.

Un incendiu a avut loc la acoperișul hotelului Triumf, situat în Șoseaua Kiseleff nr. 12 din București, iar la fața locului au intervenit 14 autospeciale de stingere.

„Momentan se vede fumul la nivelul podului. Colegii au intrat să stingă incendiul, iar 10 persoane din interior au fost evacuate, probabil clienți care aveau camere acolo”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU București), Daniel Vasile, pentru Libertatea.”