Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Ministrul Tineretului si Sportului, anunta intr-o postare publicata pe Facebook posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioana la sfarsitul toamnei, perioada in care numarul de spectatori scade dramatic din cauza vremii urate.

Informatii preluate de pe g4media.ro, mai multe detalii mai jos:

„Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, anunță într-o postare publicată marţi pe Facebook că va lua în calcul posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane la sfârşitul toamnei, dar în anumite condiţii, potrivit Agerpres.

Sfârșitul toamnei e perioada în care numărul de spectatori de la meciurile desfășurate în exterior scade dramatic din cauza vremii urâte.

„La 1 octombrie se va face la nivelul Guvernului o evaluare generală a impactului măsurilor luate în ultima perioadă, adică deschiderea şcolilor, a anumitor activităţi sportive, a cinematografelor, a restaurantelor, precum şi, bineînţeles, impactul campaniei electorale. Ministerul Tineretului şi Sportului are pentru data de 1 octombrie două obiective în agendă, după această evaluare. Primul este posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane în acest an, la sfârşitul acestei toamne, într-un număr şi în condiţii clar şi bine definite, iar al doilea este un set de măsuri care să permită reluarea competiţiilor la nivel de copii şi juniori şi la ligile inferioare”, a scris Stroe pe contul personal de Facebook.”