Ludovic Orban: „Astazi PSD a bagat Romania in faliment. In comisiile de buget-finante, 20 de oameni din PSD au generat cheltuieli de 6,3% din PIB prin amendamentele depuse la rectificarea bugetului”

Informatii preluate de pe pagina de Facebook Partidul National Liberal, mai multe detalii mai jos:

„Premierul Ludovic Orban acuză PSD că „a băgat România în faliment”, prin adoptarea în comisiile parlamentare a unor amendamente la rectificarea bugetară care ar genera cheltuieli de peste 6,3% din PIB.

Ludovic Orban: ”Astăzi PSD a băgat România în faliment. În comisiile de buget-finanţe, 20 de oameni din PSD au generat cheltuieli de 6,3% din PIB prin amendamentele depuse la rectificarea bugetului. În acelaşi timp, la propunerea marelui finanţist Orlando Teodorovici, au adoptat un alt amendament prin care România nu se mai poate împrumuta, pentru că au redus de la 44% la 40% din PIB nivelul maxim al datoriei publice.

Dacă nu se trezeşte Parlamentul şi nu blochează acest raport de-a dreptul imbecil, care este împotriva României, România riscă să fie retrogradată de toate agenţiile de rating, România riscă să nu mai aibă capacitate să facă faţă plăţilor, România riscă să iasă de pe harta economiilor, societăţilor civilizate. Asta vrea PSD, să nu mai aibă Guvernul bani de salarii, de pensii, de investiţii, de ajutoare sociale. Asta vrea PSD, să-i lase pe români săraci, fără bani şi România în afara lumii civilizate. Un astfel de partid nu mai merită votat de niciun român.

Ne vom lupta să nu fie adoptat raportul în plen. Le mulţumesc PMP, USR, minorităţilor care nu au participat la masacrul finanţelor publice. Ne vom lupta pentru retrimiterea la comisii a raportului. În cazul în care va fi adoptat, îl vom ataca la CCR.””