PNL acuza USR-Plus ca are pe listele din Iasi aproape 60 de candidati traseiesti. Liberalii au facut si o lista cu presupusii traseisti care au trecut prin PSD, PC, UNPR, PMP, PP-DD, ALDE, PNL. Din lista prezentata de PNL nu rezulta daca vreunul dintre candidatii USR Plus veniti de la alte partide ar fi primar in functie.

Informatii preluate de pe g4media.ro, mai multe detalii mai jos:

„Organizația din Iași a PNL acuză alianța USR PLUS că ar fi pus pe listele de la alegerile locale din județ aproape 60 de candidați care au trecut și pe la alte partide. Liberalii au făcut și o listă cu presupușii traseiști care au trecut prin PSD, PC, UNPR, PMP, PP-DD, ALDE, PNL.

Reamintim că liderii locali PNL au primit sarcină de la conducerea centrală a partidului să găsească eventualii candidați traseiști de la USR PLUS, după ce în presă au apărut zeci de exemple de primari racolați de liberali de la alte partide.

Din lista prezentată de PNL nu rezultă dacă vreunul dintre candidații USR PLUS veniți de la alte partide ar fi primar în funcție.

”Alianța USR-PLUS, care a făcut un titlu de glorie din condamnarea traseismului, are zeci de candidați care au făcut parte din alte partide în judeţul Iaşi, ba chiar unii schimbând și câte 3-4 formațiuni”, susține PNL Iași în comunicatul citat

”În alte județe, aşa cum sunt Gorj şi Timiş, liderii USR-PLUS au început să-i excludă pe cei care proveneau de la alte partide. Nu același lucru s-a întâmplat în județul Iaşi, acolo unde, dacă ar face acest lucru, ar rămâne fără mulți dintre candidații la primării, consilii locale şi chiar fără candidatul la președinția Consiliului Județean, Marius Bodea”, mai arată liberalii.”