Nicusor Dan a prezentat un sondaj in care este cotat cu 33%, iar Gabriela Firea cu 30%. Nicusor Dan: „O astept la dezbatere marti la B1TV si miercuri la Realitatea Plus, de la ora 21:00”.

Informatii preluate de pe g4media.ro, mai multe detalii mai jos:

„Nicușor Dan a prezentat, sâmbătă, un sondaj realizat de Novel Research, în care candidatul USR PLUS susținut de PNL pentru Primăria Capitalei este cotat cu 33% în intenția de vot a bucureștenilor, în timp ce Gabriela Firea este cotată cu 30,5%, iar Traian Băsescu cu 9%. Marja de eroare a sondajului este de 3,4%.

Nicușor Dan a transmis că o așteaptă la dezbatere pe Gabriela Firea marți, la ora 21:00, la B1TV, și miercuri, la aceeași oră, la Realitatea Plus.

”Este un sondaj telefonic, făcut în 16-17 septembrie, cu 840 de bucureșteni cu marjă de eroare 3,4%, de compania Novel Research. La întrebarea ”Merită primarul în funcție un nou mandat?”, 54% au răspuns nu, 33% spun da, 11% nu răspund. La întrebarea ”Considerați strânsă competiția pentru Primăria Generală”: 69% spun că va fi o competiție strânsă. În ce privește intenția de vot: Nicușor Dan – 33%, Gabriela Firea – 30,5%, 18,5% indeciși, Traian Băsescu – 9%, alți candidați 9%. Totul depinde de prezența la vot (…) E foarte important ca dezbaterea între candidați să aibă loc. Sunt candidatul care a venit cu proiecte și soluții. Am primit în schimb șir de acuze și minciuni care să ascundă bilanțul corect al mandatului. Aștept în continuare dezbatere. Consider că refuzul la o dezbatere înseamnă fuga de răspundere în fața bucureștenilor”, a declarat Nicușor Dan în timpul conferinței de presă de sâmbătă dimineață.”