Traian Basescu: „Impostoarea profund corupta a reusit sa intreaca orice masura a penibilului inaugurand o bucatica de pod care se opreste intre blocuri, fiind departe de a realiza legatura dintre Splaiul Independentei si autostrada Bucuresti-Pitesti”.

Informatii preluate de pe g4media.ro, mai multe detalii mai jos:

„Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, spune că și-a făcut testele antidrog și COVID-19 cerute de Gabriela Firea contracandidaților și îi propune acesteia o dezbatere în doi sau trei, în sala de consiliu a primăriei.

Băsescu a făcut anunțul pe Facebook, într-o postare în care o numește pe Gabriela Firea „impostoarea profund coruptă”.

„Impostoarea profund coruptă a reuşit să întreacă orice măsură a penibilului inaugurând o bucăţică de pod care se opreşte între blocuri, fiind departe de a realiza legătura dintre Splaiul Independenţei şi autostrada Bucureşti -Piteşti.
Impostoarea a făcut ce ştie ea mai bine. S-a umflat în pene cu o lucrare neterminată încercând să păcălească pe imagine unde televiziunile bine împrietenite pe bază de publicitate data de impostoare nu au filmat capătul neterminat al podului”, scrie Băsescu.

„Mulţumită că i-a mai păcălit încă odată pe bucureşteni, impostoarea coruptă a anunţat public că este gata să se întâlnească într-o dezbatere publică despre Bucureşti cu orice candidat care are făcut testul PCR şi testul pentru depistarea consumului de droguri”, afirmă candidatul PMP.

Traian Băsescu spune că a „alergat îndată la laboratoare” și în regim de urgență și-a făcut testele.

„Azi o pot informa pe doamna Gabriela Firea că mi-am făcut ambele teste pe care le solicită şi că ambele sunt negative.
În aceste condiţii eu vă propun public o dezbatere în doi, iar dacă Nicuşor Dan vrea să vină este cu atât mai bine pentru electorat”, continuă Băsescu.”