Nicusor Dan: „Am ales Parcul Verdi pentru ca este emblematic pentru coruptia acestei administratii. Am vorbit in toata aceasta campanie de coruptie, am vorbit despre caracatita de interese de la Primaria municipiului Bucuresti”.

Informatii preluate de pe hotnews.ro, mai multe detalii mai jos:

„Candidatul unic susținut de PNL și USR-PLUS la alegerile din București, Nicușor Dan a arătat astăzi în cadrul unei conferințe de presă organizată în Parcul Verdi că sistemul corupt instituit de administrația Firea-PSD este cauza problemelor cu care se confruntă bucureștenii și că este singurul candidat care poate învinge ”caracatița PSD”.

”Am ales Parcul Verdi pentru că este emblematic pentru corupția acestei administrații. Am vorbit în toată această campanie de corupție, am vorbit despre caracatița de interese de la Primăria municipiului București, oameni care nu au altă calificare decât a fi din aceeași gașcă cu cuplul Pandele-Firea”, a declarat Nicușor Dan în debutul conferinței sale.

Acesta a oferit mai multe exemple de cazuri de corupție ale administrației Capitalei, despre care a vorbit în această campanie electorală: afacerea Parcul Verdi, pentru care PMB a plătit 50 milioane de euro, de zece ori mai mult decât prețul pieței, afacerea celor 100 de tramvaie, în care o firmă turcească a fost favorizată, cu multe abateri de la lege, în fața unei firme românești, afacerea celor 400 de hectare de spații verzi transformate în spații construibile, dar și celebrele companii municipale, care au văduvit bugetul orașului cu 500 milioane de euro.

”De aici vin problemele pe care bucureștenii le simt. Din incompetența și din interesele acestei găști care acționează în interesul propriu și nu în interesul bucureștenilor. (…) Pentru că ei niciodată nu o să apeleze la un specialist. Nici pentru trafic, nici pentru rezolvarea problemei căldurii, nici pentru rezolvarea problemei poluării, nici pentru a discuta cu mediul de afaceri. Pentru că nu sunt în stare”, a subliniat candidatul la Primăria Capitalei.”